• Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
 • Vastgoed Foto
Welkom in de Zevenbonderstraat 37, 39 en 41 waar u deze 3 prachtige woonentiteiten op 18a 18ca kan bezoeken ideaal voor investeerders of families waaronder 2 appartementen op eerste verdiep, een zeer ruim en modern ingericht gelijkvloers appartement uitgerust met een mooie tuin en betegeld terras uit natuursteen met uitzicht op mooie visvijver, grote moestuin met gigantische inrit die leid naar 2 garages met automatische poort en 2 appartementen op verdieping die momenteel worden verhuurd. Volledig vernieuwd in 1993 onder toezicht van een architect en zelfs uitgerust met alarm en camerabewaking. Elektriciteitsattest conform de normen van AREI.

KI 2017 euro. Alle ramen zijn van aluminium dubbele beglazing, gedeelte super isolerend- en veiligheidsglas. Venstertabletten in blauwe steen, spouwmuurisolatie 5cm dikte.

Gelijkvloerse Woning nr. 39: 177m² bruikbare vloeroppervlakte. E-peil 199. U komt binnen in de ruime inkomhal met ingebouwde vestiaire en inbouw spots, radiator en een deur die uitgeeft op het gastentoilet met groot ondoorzichtig raampartij en lavabo. De betegelde badkamer met een mooi badkamermeubel met opbergkasten afgewerkt met marmeren zuil en inbouwspots omvat dubbele lavabo, handdoekrekje, radiator, 2 melkglas raampartijen ondoorzichtig, design douche en ligbad. Bovendien zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met grote raampartij, opbergkasten, inbouwspots en Ledverlichting, TV-aansluiting en een radiator. En 1 slaapkamer wordt momenteel als bureelruimte gebruikt.

De leefruimte is voorzien van een ruime eet- en zithoek met grote raampartijen, radiatoren, glasdallen en een ingebouwde haard. Van hieruit kan U verder naar de keuken met graniet keukeneiland met ingebouwde flessenhouders, inductie kookplaat, ingebouwde dampkap, dubbele spoelbak, combi-oven, inbouwspots, eethoek, koelkast en opbergkasten. Bovendien is er zeer veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote glazen dakramen, raampartijen en glazen deur die uitgeeft naar de tuin. Verder zijn er nog twee deuren waarvan 1 uitgeeft op de kelder met 2 droge opbergruimtes en 1 glazen schuifdeur die uitgeeft op de wasplaats met spoelbak met aanrecht en aansluiting voor wasmachine. Deze schuifdeur geeft ook uit op de ruime veranda met zicht op de tuin met terras en prachtige vijver. Langs de aangelegde tuin vindt U ook een mooie oprit die U brengt bij de garage met dubbele elektrische poort en zonnepanelen, ruimte voor 2 wagens en een kelder. Daarlangs vindt U nog een volledige moestuin met serre en een extra omheind tuin met tuinhuisje.

EPC: 178 kWh/m² EPc nummer: 20210714-0002441966-RES-1


Appartement nr. 37: 74 m² bewoonbare oppervlakte. E-peil 360. U komt binnen in de inkomhal met mooie houten trap die U vervolgens naar de bureelruimte met raampartij brengt. Van hieruit kan U verder naar de ruime leefruimte met laminaat, groot raampartij en knusse zithoek. Verder ziet U een keuken met keramische tegel, raampartij, ingebouwde koelkast, dampkap, keramische kookplaat, oven, opbergkasten, spoelbak met aanrecht, eethoek en een deur die uitgeeft op de badkamer. Badkamer is voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast, lavabo, douche en toilet. Bovendien is er in de leefruimte een deur die uitgeeft op de ruime slaapkamer met raampartij en opbergkasten. Is verhuurd.

EPC: 349 kWh/m² EPC nummer: 20210714-0002441932-RES-1


Appartement nr. 41: 140m² bewoonbare voppervlakte. E-peil 152. U komt binnen in de ruime inkomhal met radiator, opbergkast en een deur die uitgeeft naar de droge en verlichte kelder met veel opbergruimte. Via een houten trap met leuning kom je in de veranda die het appartement van veel natuurlijke lichtinval voorziet. Van hieruit heeft U mooi zicht op het terras en de mooie groene tuin en omgeving. Vervolgens kan U verder naar de leefruimte met ruime knusse zit- en eethoek en een glazen deur die uitgeeft op het grote terras. Vanuit de eethoek heeft U zicht op de aparte keuken met raampartij, oven, dampkap, keramische kookplaat, spoelbak met aanrecht, opbergkasten, radiator en ingebouwde koelkast. Via de keuken kan U naar het gastentoilet met verluchtingsvenster.

Bovenverdieping bereik je via een draaitrap de ruime hal met inbouwkasten over de gehele lengte die zorgen voor veel opbergruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabo, radiator en een grote Velux met zicht op de tuin. Verder is er nog een master bedroom met inbouw spots, radiator en een grote Velux.

EPC: 178 kWh/m² EPc nummer: 20210714-0002441966-RES-1


Ligging: Op 500m van E314 en 2,5km van centrum Genk. Op 20min rijden van Hasselt en 15min rijden naar Zonhoven. Op 5km van Ziekenhuis Oost-Limburg - Campus Sint-Jan. Veel verschillende werk-, school-, eet- en sportgelegenheden in de buurt.

Details

Plaats Genk
Adres Zevenbonderstraat 37, 39 en 41
Prijs OP AANVRAAG
Type vastgoed half-open en gesloten bebouwing
Oriëntatie zuid
Woongedeelte (ca.) 391.00 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Staat gerenoveerd
Bouwjaar 1960
Kadastraal inkomen € 2 017
EPC zie omschrijving tekst
EPC Certificaat zie omschrijving tekst
Kadaster
Referentie GNK4672

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Beschermd pand Nee
Watertoets Niet overstromingsgevoelig gebied