• Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
Een zeldzame kans doet zich voor in het Wolfsdonk-Dorp (25+26+28): een projectgrond van ongeveer 85 are te midden van een charmante omgeving, waar een boerderij, handelspand, woning en bouwgrond samenkomen.

Deze bijzondere eigendom bevindt zich op een unieke locatie in Wolfsdonk-Dorp, waar residentieel leven hand in hand gaat met het gemak van nabijgelegen voorzieningen. Met scholen, een apotheek, een gezellige brasserie, een lokale bakker en andere essentiële faciliteiten op een steenworp afstand, biedt deze plek het beste van beide werelden.

Het aanbod omvat een boerderij, een handelspand en een woning, naast een stuk bouwgrond, waardoor het een uiterst veelzijdige investeringsmogelijkheid is. De diverse eigenschappen bieden ruimte voor creatieve ontwikkelingen en geven de kans om een uniek project te realiseren in dit pittoreske dorp.

De prijs van deze unieke kans is op aanvraag beschikbaar, wat ruimte biedt voor onderhandelingen en afstemming op specifieke projectvereisten.

Of u nu op zoek bent naar een kans voor ontwikkeling, investering of een combinatie van residentieel en commercieel gebruik, deze projectgrond biedt een unieke kans om uw visie werkelijkheid te laten worden in het hart van Wolfsdonk-Dorp. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze buitengewone gelegenheid. Grijp deze unieke kans om een bijzonder project te realiseren in het charmante Wolfsdonk-Dorp.

Handelshuis:
Epc: / kWh/m²
Epc nummer: 20210714-00002442008-KNR-1
KI: € 756

Handelswoning:
Epc: 689 kWh/m²
Epc nummer: 20210809-0002449553-RES-1
KI: € 195

Boerderij:
Epc: 1251 kWh/m²
Epc nummer: 20210718-0002443213-RES-1

Details

Plaats Aarschot
Prijs OP AANVRAAG
Type vastgoed bouwgrond
Oriëntatie zuid
Oppervlakte (ca.) 85 a 0 ca
Lengte (ca.) 0 m
Breedte (ca.) 0 m
P-score D - middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat
G-score D - middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat
Kadaster
Referentie AAR1348

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Watertoets Effectief overstromingsgevoelig gebied