• Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer en tuin te Heusden-Zolder!

Om de hoek van de Schootstraat en de Edward Staintonstraat te Heusden-Zolder prijkt nieuwbouwproject Oriole. Dit splinternieuw kleinschalig woonproject van 10 energiezuinige en lichtrijke appartementen ligt op een uitstekende locatie als je op zoek bent naar rust en toch graag dichtbij de op-en afritten woont van de autostrade. Achter de moderne statige gevel vind je ruime, karaktervolle appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers. De royale oost- en zuidoostgerichte terrassen bieden zichten op de gemeenschappelijke tuin en het achtergelegen natuurgebied, en vormen de ideale plaats om samen tot rust te komen en van de zon te genieten. Er zijn heel wat activiteiten in de buurt en alle nodige faciliteiten kan je op wandelafstand bereiken. Op 500m afstand vind je en resem aan supermarkten, bakkerijen, restaurants, cafés,… Enkele minuten op de fiets brengt u naar de vlieg-en rallyclub, de Koninklijke tennis en padelclub, zwembadcomplex, de atletiekclub of het befaamde racecircuit van Zolder. Ook natuurliefhebbers vinden zeker hun gading: om de hoek ligt het natuurreservaat Berkenbosbeek, op 5 minuten fietsen sta je in de vallei van de Mangelbeek en na 5 minuten in de auto sta je op de Mijnterril van Heusden-Zolder. Uitblazen aan het water kan dan weer aan de vijvers van Terlaenen of in recreatiepark de Plas. Pik je graag cultuur mee? Op 20 minuten rijden ligt het beroemde openluchtmuseum Bokrijk en het centrum van Hasselt. Wie de auto liever thuis laat, staat op 8 minuten fietsen aan het station van Heusden, waar je met de trein of de bus verder reist.

Alle op de tekening aangegeven maten zijn indicatief, inrichting is indicatief, onder voorbehoud van technische studies.

Oriole blinkt niet enkel uit in esthetisch opzicht, ook op gebied van duurzaamheid scheert het project hoge toppen. Alle appartementen voldoen aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal), waardoor we fossiele brandstoffen een halt kunnen toeroepen. Genieten van een optimaal wooncomfort, dat doe je hier dankzij de warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, doorgedreven isolatie.

Dit appartement heeft een bewoonbare bruto woonoppervlakte van 91m² en terras van 10m².

Het appartement heeft een inkom, leefruimte met open keuken, berging, badkamer, 1 slaapkamer, toilet en terras.

Per appartement is het verplicht om 1 parkeerplaats te kopen, deze is NIET in de prijs inbegrepen!

De vermelde prijs is voor grond+ constructie. EXCL. registratiekosten, BTW en notariskosten.

Mobiscore: 8,1 op 10

Details

Plaats Heusden-Zolder
Adres Edward Staintonstraat 4 bus A2.1
Prijs € 263 900
Type vastgoed appartement
Oriëntatie zuid
Woongedeelte (ca.) 91.00 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Staat nieuw
Bouwjaar 2023
Kadastraal inkomen € 0
EPC 0.00 kWh/m²
EPC Certificaat
Energielabel
P-score D - middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat
G-score A - geen overstroming gemodelleerd
Kadaster
Referentie HDZ3694

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Beschermd pand Nee
Watertoets Niet overstromingsgevoelig gebied