• Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
Ontdek deze prachtige nieuwbouwappartementen in het hart van Houthalen-Helchteren! Gelegen aan de Grote Baan 325, bieden deze moderne appartementen met lift de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Elk appartement beschikt over een zonnig Zuid-West gericht terras, variërend van 2 tot 4 slaapkamers en een handige berging aangeduid in een opvallende rode kleur op het plattegrond. Dankzij de toplocatie bevindt u zich binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Houthalen-Helchteren, evenals nabijgelegen steden zoals Heusden, Oudsbergen, Zonhoven, Hasselt en Genk. Bovendien is de snelweg E314 slechts enkele minuten verwijderd voor moeiteloos woon-werkverkeer.

Deze appartementen zijn ontworpen met grote raampartijen om overvloedig natuurlijk licht binnen te laten, waardoor een ruimtelijk en aangenaam gevoel wordt gecreëerd. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen met een terras, berging en privétuin. De eerste verdieping heeft twee appartementen met terras en berging, terwijl de tweede verdieping nog twee appartementen met afzonderlijke berging en terras biedt. Met bewoonbare oppervlakten variërend van 65,60 m² tot 131,29m², is er voor elk wat wils!

De prijzen voor deze appartementen zonder bijkomende kosten variëren tussen € 205 960,18 en € 397 989,27.

Indeling van appartement 6 op de tweede verdieping omvat een woonkamer, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, een toilet, een terras, een extra berging (aangeduid in rood op het plattegrond). Het bruto bewoonbare oppervlak van dit appartement bedraagt 65,60m². Het terras is 8,50m² en de berging is 6,89m².

De totale prijs voor dit appartement, inclusief berging, btw en registratie, bedraagt € 246 179,43 exclusief de kosten voor de parkeerplaats(en).

Daarnaast zijn er in totaal 9 ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar. De aankoop van 1 tot 2 parkeerplaatsen bij het appartement is verplicht, maar er is flexibiliteit in de keuze van de locatie, met prijzen variërend van € 20 095,35 tot € 36 464,65 exclusief bijkomende kosten.

Details

Plaats Houthalen-Helchteren
Adres Grote Baan 325
Prijs € 205 960
Type vastgoed appartement
Oriëntatie zuid
Woongedeelte (ca.) 81.10 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Staat nieuw
Bouwjaar 2023
Kadastraal inkomen € 0
EPC 0.00 kWh/m²
EPC Certificaat
Energielabel
P-score A - geen overstroming gemodelleerd
G-score A - geen overstroming gemodelleerd
Kadaster niet meegedeeld
Referentie HHH3472

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Beschermd pand Nee
Watertoets Niet overstromingsgevoelig gebied