• Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
  • Vastgoed Foto
Recreatieve mogelijkheden in deze betoverende dagrecreatiegrond, gelegen op een uitstekende locatie aan de Kerkhofstraat te Paal/Beringen. Met een idyllische ligging naast het voetbalplein van Paal, biedt dit perceel (93a46ca) een uitgelezen kans voor een divers scala aan recreatieve activiteiten.

Deze grond is de perfecte setting voor ontspanning en vermaak. Of het nu gaat om sportieve evenementen, creatieve mogelijkheden of het creëren van onvergetelijke momenten.

De strategische ligging nabij het voetbalplein voegt een extra dimensie toe aan de aantrekkingskracht van dit terrein, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor investeerders die streven naar recreatieve ontwikkeling. Met een overvloed aan potentieel biedt dit stuk grond een uitstekende gelegenheid voor het ontwikkelen van recreatieve voorzieningen, speelgebieden of andere mogelijkheden voor gemeenschapsbijdragen.

Laat uw visie tot leven komen op deze unieke locatie die de rust van de natuur combineert met de levendigheid van recreatie. Een kans als deze komt zelden voorbij. Grijp deze gelegenheid aan om een waardevolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap en tegelijkertijd een prachtige bestemming te creëren voor ontspanning en plezier.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die deze schitterende dagrecreatiegrond te bieden heeft.

Details

Plaats Paal
Prijs OP AANVRAAG
Type vastgoed recreatiegrond
Oriëntatie oost
Oppervlakte (ca.) 93 a 46 ca
Lengte (ca.) 0 m
Breedte (ca.) 0 m
P-score A - geen overstroming gemodelleerd
G-score zie tekst
Kadaster
Referentie PAA6546

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Recreatiegrond
Dagvaarding uitgebracht Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Watertoets Niet overstromingsgevoelig gebied